tiistai 7. tammikuuta 2014

Tapas by Heikki 3

Kuva: Heikin kokeileva keittiö. Tapas by Heikki 3: Kaadetaan puolikkaan avokadon siemenkuoppaan mustikkakeittoa. Lisätään koristeeksi kypsentämättömän porkkanan siivuja. Tarkoituksena oli laittaa vain yksi siivu, kun luulin sen kelluvan, mutta piti latoa useampi päällekkäin, jotta ylin jäi raikkaasti näkyviin. Mustikkasoppa neutraloi avokadon kellarimaista makua ja myös hieman päinvastoin, koska soppa ei tuntunut odotetun makealta. Makuelämystä pystyi vaihtelemaan lusikoimalla näitä eri suhteissa. Porkkana sopi todella hyvin mukaan. Mustikkakeittoa teki mieli lisätä syömisen edetessä ja niin teinkin.
 
Kaadetaan puolikkaan avokadon siemenkuoppaan mustikkakeittoa. Lisätään koristeeksi kypsentämättömän porkkanan siivuja. Tarkoituksena oli laittaa vain yksi siivu, kun luulin sen kelluvan, mutta pi...ti latoa useampi päällekkäin, jotta ylin jäi raikkaasti näkyviin. Mustikkasoppa neutraloi avokadon kellarimaista makua ja myös hieman päinvastoin, koska soppa ei tuntunut odotetun makealta. Makuelämystä pystyi vaihtelemaan lusikoimalla näitä eri suhteissa. Porkkana sopi todella hyvin mukaan. Mustikkakeittoa teki mieli lisätä syömisen edetessä ja niin teinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti